Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, sert tarz koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde maslahatlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı kabil.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık gestaltyor. Bir bile ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara vahim kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın bapları umumiyetle üzerlerinde yangınla ilgili bilgilerin bulunduğu meslekaretlemelere sahiptir. Bu sorunaretlemeler, kapının yangın derslikını, metanet süresini ve vesair önemli detayları belirtir.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çhileıştığından emin olunmalıdır.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı son denli eleştiri bir öneme sahiptir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın kapısı ne hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları düzenli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhakkak bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının yoklama edilmesini yürekerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page